Løsninger Iværksætter - hvad nu? find den rette løsning KOM GODT I GANG Går du med en iværksætter i maven, eller en god idé til en ny virksomhed? Der er mange praktiske gøremål, og beslutninger at tage, når man tager springet. Få hjælp og sparring til en god opstart, så du kan begynde dit eventyr som selvstændig med baglandet i orden. FULDT OVERBLIK Hos Norup får du hjælp til oprettelse af CVR-nummer, NemID- og medarbejdersignatur, oprettelse af erhvervskonto, budget og beregninger, økonomiprogram, kontoplan, forretningsplan, leverandøraftaler, hjemmeside, logo og netværk. TRYG OPSTART Når du får hjælp til din forretningsidé, er du sikker på, at det økonomiske fundament er solidt, det praktiske er på plads, og det første år kommer i gang i trygge rammer. Så kan du koncentrere dig om dine kerneydelser, og servicere dine kunder med fuldt fokus.

Iværksætter - få hjælp
til en god opstart

Økonomi-iværksætter-økonomistyring-bogholderi-regnskab

Besøg Norup på Facebook

Læs mere på Linkedin

Eller gå til Løsninger

Iværksættere står over for et hav af beslutninger, når den nye virksomhed skal sættes i søen. Norup – Økonomi og Freelance drives af Allan Norup Andersen, som drives af at gøre en forskel. Det er også udgangspunktet for virksomheden og ethvert kundesamarbejde.

Iværksætter – hvad nu? Som ny virksomhedsejer kan det være svært at navigere i de mange praktiske gøremål. Få professionel assistance til opstarten, bogføring, regnskab og løn. Norup opretholder en tæt dialog, så produktet bliver skræddersyet til dig og din virksomhed. Norup – Økonomi og Freelance er din samlede løsning inden for finansiel rådgivning og bogholderi. Få hjælp til revision, eller bestil finansiel rådgivning med udgangspunkt i netop de ting, du og din virksomhed gerne vil opnå. Norup – Økonomi og Freelance kan tilknyttes som konsulent, eller midlertidig medarbejder, når afgrænsede perioder giver behov for ekstra hænder. Optimal håndtering af SKAT, moms og afgifter er en vigtig del af den positive udvikling i din virksomhed.

Få udarbejdet eller gennemgået materialet til virksomhedens årsrapport og selvangivelse. Med mere end 20 års erfaring som revisor, business controller og økonomichef har Norup Økonomi og Freelance en solid baggrund for at rådgive dig og din virksomhed inden for ledelse og finansiel optimering.Ved at outsource bogholderi og administration, kan du koncentrere dig om at drive din forretning. Du får fuldt overblik, kontrol over din økonomi og en fremtidssikret løsning for dig og din virksomhed. Svært at komme i gang med din nye virksomhed? Få hjælp til at sætte din forretningsidé i søen, så du er sikker på, det økonomiske fundament er på plads, og det praktiske i orden.

KONTAKT location_on Violvej 143, 7800 Skive call +45 20 14 27 51 mail kontakt@norupfinans.dk SOCIALE MEDIER Norup på Facebook Norup på Linkedin MENU Løsninger Lej en finansnørd Om Norup Kontakt Allan Norup Andersen Indehaver af Norup - Økonomi og Freelance Norup - Økonomi og Freelance drives af Allan Norup Andersen, som har erfaring fra 11 år som revisor, og 14 år som økonomichef i den private sektor.

Allan drives af at gøre en forskel, og det er også udgangspunktet for virksomheden og ethvert kundesamarbejde.
Gør en forskel hos: Copyright © 2020 Norup - Økonomi og Freelance