Løsninger Rådgivning find den rette løsning PROFESSIONEL SPARRING Når din virksomhed sit fulde potentiale? Udnytter I ressourcerne, så de skaber optimal vækst? Med 11 år i revisionsbranchen, og 14 år som økonomichef, har Norup - Økonomi og Freelance den erfaring, det kræver, at være din optimale sparringspartner og rådgiver. LEJ EN FINANSNØRD Den eksterne økonomichef, revisor eller bogholder er kun et opkald væk, f.eks. som en midlertidig løsning ved barsel, sygdom og planlagt eller akut spidsbelastning. Lej en finansnørd, præcis til dine behov, og få løst opgaverne hurtigt og effektivt. STABIL FORANDRING Der kan være mange grunde til at hyre eksperthjælp på midlertidig basis. Målet for Norup - Økonomi og Freelance er altid at skabe merværdi for kundens virksomhed, afdække en specifik opgave, og skabe stabilitet, mens virksomheden undergår forandringer.

Rådgivning om økonomi, bogholderi og revision.

Økonomi-iværksætter-økonomistyring-bogholderi-regnskab

Besøg Norup på Facebook

Læs mere på Linkedin

Eller gå til Løsninger

Rådgivning med udgangspunkt i dine ønsker for din virksomhed. Norup – Økonomi og Freelance drives af Allan Norup Andersen, som har erfaring fra 11 år som revisor, og 14 år som økonomichef i den private sektor. Allan drives af at gøre en forskel, og det er også udgangspunktet for virksomheden og ethvert kundesamarbejde.

Rådgivning kan være et vigtigt redskab til at skabe stabilitet og vækst. Få professionel assistance til bogføring, regnskab og løn. Norup opretholder en tæt dialog, så produktet bliver skræddersyet til dig og din virksomhed. Norup – Økonomi og Freelance er din samlede løsning inden for finansiel rådgivning og bogholderi. Få hjælp til revision, eller bestil finansiel rådgivning med udgangspunkt i netop de ting, du og din virksomhed gerne vil opnå. Norup – Økonomi og Freelance kan tilknyttes som konsulent, eller midlertidig medarbejder, når afgrænsede perioder giver behov for ekstra hænder. Optimal håndtering af SKAT, moms og afgifter er en vigtig del af den positive udvikling i din virksomhed.

Få udarbejdet eller gennemgået materialet til virksomhedens årsrapport og selvangivelse. Med mere end 20 års erfaring som revisor, business controller og økonomichef har Norup Økonomi og Freelance en solid baggrund for at yde den rette rådgivning for dig og din virksomhed, inden for ledelse og finansiel optimering. Ved at outsource bogholderi og administration, kan du koncentrere dig om at drive din forretning. Du får fuldt overblik, kontrol over din økonomi og en fremtidssikret løsning for dig og din virksomhed. Få hjælp til succes ved at optimere administrative processer i din virksomhed. Det fjerner spildtid, øger overblikket over samlede opgaver, ogfrigiver ressourcer til vækst uden meromkostninger.

KONTAKT location_on Violvej 143, 7800 Skive call +45 20 14 27 51 mail kontakt@norupfinans.dk SOCIALE MEDIER Norup på Facebook Norup på Linkedin MENU Løsninger Lej en finansnørd Om Norup Kontakt Allan Norup Andersen Indehaver af Norup - Økonomi og Freelance Norup - Økonomi og Freelance drives af Allan Norup Andersen, som har erfaring fra 11 år som revisor, og 14 år som økonomichef i den private sektor.

Allan drives af at gøre en forskel, og det er også udgangspunktet for virksomheden og ethvert kundesamarbejde.
Gør en forskel hos: Copyright © 2020 Norup - Økonomi og Freelance