Løsninger Årsrapport og SKAT find den rette løsning KLAR TIL REVISION Få udarbejdet eller gennemgået materialet til virksomhedens årsrapport og selvangivelse. Så er kvaliteten i top, når det endelige materiale skal færdigekspederes, eller videre til virksomhedens revisor. HJÆLP TIL ÅRSRAPPORT Norup håndterer processen fra bogføring til indberetning, indsendelse til Erhvervsstyrelsen og selvangivelsen til SKAT. Norup er naturligvis altid opdateret inden for den gældende lovgivning. HJÆLP TIL SKAT Optimal håndtering af skat, moms og afgifter er en vigtig del af den positive udvikling i din virksomhed. Norup rådgiver omkring de skatte- og momsmæssige konsekvenser af økonomiske dispositioner af enhver art.

Årsrapport og SKAT
- få den rette hjælp

Økonomi-iværksætter-økonomistyring-bogholderi-regnskab

Besøg Norup på Facebook

Læs mere på Linkedin

Eller gå til Løsninger

Årsrapport og SKAT behøver ikke give anledning til overarbejde. Norup – Økonomi og Freelance drives af Allan Norup Andersen, som har erfaring fra 11 år som revisor, og 14 år som økonomichef i den private sektor. Allan drives af at gøre en forskel, og det er også udgangspunktet for virksomheden og ethvert kundesamarbejde.

SKAT, moms og afgifter er en vigtig del af den positive udvikling i din virksomhed, og naturligvis optimal håndtering af samme. Økonomistyring er et vigtigt redskab til at skabe stabilitet og vækst. Få professionel assistance til bogføring, regnskab og løn. Norup opretholder en tæt dialog, så produktet bliver skræddersyet til dig og din virksomhed. Norup – Økonomi og Freelance er din samlede løsning inden for finansiel rådgivning og bogholderi. Få hjælp til revision, eller bestil finansiel rådgivning med udgangspunkt i netop de ting, du og din virksomhed gerne vil opnå. Norup – Økonomi og Freelance kan tilknyttes som konsulent, eller midlertidig medarbejder, når afgrænsede perioder giver behov for ekstra hænder. 

Få udarbejdet eller gennemgået materialet til virksomhedens årsrapport og selvangivelse. Med mere end 20 års erfaring som revisor, business controller og økonomichef har Norup Økonomi og Freelance en solid baggrund for at rådgive dig og din virksomhed inden for ledelse og finansiel optimering.Ved at outsource bogholderi og administration, kan du koncentrere dig om at drive din forretning. Du får fuldt overblik, kontrol over din økonomi og en fremtidssikret løsning for dig og din virksomhed. Svært at komme i gang med din nye virksomhed? Få hjælp til at sætte din forretningsidé i søen, så du er sikker på, det økonomiske fundament er på plads, fra opstart til første årsrapport.

KONTAKT location_on Violvej 143, 7800 Skive call +45 20 14 27 51 mail kontakt@norupfinans.dk SOCIALE MEDIER Norup på Facebook Norup på Linkedin MENU Løsninger Lej en finansnørd Om Norup Kontakt Allan Norup Andersen Indehaver af Norup - Økonomi og Freelance Norup - Økonomi og Freelance drives af Allan Norup Andersen, som har erfaring fra 11 år som revisor, og 14 år som økonomichef i den private sektor.

Allan drives af at gøre en forskel, og det er også udgangspunktet for virksomheden og ethvert kundesamarbejde.
Gør en forskel hos: Copyright © 2020 Norup - Økonomi og Freelance